• Lumanare pentru botez

  Data: 12.02.2012 | Categorie: Pentru nunta si botez
  Tag-uri: ,,,,,,,

  Pentru ca mi-am dorit ceva special, unic, care sa ma reprezinte si sa fie evident creat de manutele mele cu drag pentru finuta mea, am facut o incercare (riscanta as zice) de a crea o lumanare de botez.

  Este un demers curajos, dar si foarte placut pentru cineva care incearca prima oara. Ideile au fost multiple, sa adun materialul potrivit a fost mai greu.

  Am optat in final pentru o imbinare de materiale decorative  gen putpuriu (asamblate dupa gusturile mele) si flori naturale mai precis trandafiri rosii, lalele albe cu margini zimtate, santini verde si lisiantus alb. Si pentru ca la moda acum este aplicarea unei jucarii… am ales o vrabiuta decorativa in ton cu marginile argintii ale voalului special cumparat pentru ocazie.

  Lumanare botez

  Lumanare botez

  Pentru rezistenta, cunoscut fiind faptul ca trandafirii sunt mai deosebiti am folosit fiole cu apa pentru acestia (fiole care se folosesc de obicei la orhidee). Se mai pot folosi bureti speciali pentru a asigura rezistenta florilor, dar se recomanda bureti tip microfon care sunt si mai usor de mascat in voalurile / aranjamentul lumanarii.

  Sper sa fi fost de efect si placuta vederii, iar demersul meu sa fii fost apreciat la adevarata lui insemnatate.